Med mere end 21 års erfaring er du i trygge hænder hos Osteopat M.R.O.DK og Fysioterapeut Jesper Christiansen.

Ejer af Ringsted Osteopati, Jesper Christiansen, tilrettelægger behandlingsforløb hvor du behandles og vejledes med det formål at du opnår den højeste livskvalitet.

Min drivkraft i mit arbejde ligger i at forbedre menneskers livskvalitet.

Ejer af Ringsted Osteopati, Jesper Christiansen

Igennem mine 21 år som autoriseret fysioterapeut og de seneste 13 år også som Osteopat ved IAO(international Academy of Osteopathy, har jeg altid interesseret mig for kroppen og dens funktioner.

Jeg er meget glad for at min uddannelse til osteopat har givet mig en meget detaljeret viden om anatomi, fysiologi, biomekanik, sygdomslære tillige med en bred vifte af valide undersøgelses- og behandlingsteknikker

Det gør, at jeg hver dag har gode muligheder for, at hjælpe dig af med dine smerter og gener og dermed gøre, at du fungerer bedre med et større velvære og livskvalitet.

I Ringsted Osteopati diagnosticerer, behandler og forebygger jeg som osteopat problemer i bevægeapparatet, organsystemet og nervesystemet. Som osteopat er min undersøgelse og behandling baseret på 4 grundlæggende osteopatiske principper:

1.Din krop er en helhed og skal betragtes og behandles som sådan.
2.Din krop kan under de rigtige betingelser hele/helbrede sig selv.
3.Din krops struktur og funktion er gensidigt afhængige af hinanden.
4.”The arterial rule is supreme”-blodtilførslen med ilt og næringsstoffer til kroppens væv er den vigtigste regel i osteopati,, da den er forudsætning for at kroppen kan helbrede sig selv.

Den osteopatiske behandling er manuel, hvilket indebærer at jeg alene anvender mine
hænder som redskab til både undersøgelse og behandling.

Min drivkraft i mit arbejde ligger i at forbedre menneskers livskvalitet. Selvom to mennesker
kan have den samme diagnose, findes der ikke to mennesker som er ens.
Målet er altid med respekt for og i samarbejde med dig, at finde frem til årsagen til dine
symptomer. Efter en grundig samtale undersøger jeg din krop fra top til tå. Jeg
informerer jeg dig om mine undersøgelsesfund, og giver dig en forståelse for, hvorfor de er
opstået, og hvorfor de stadig er der.

Jeg vil henvise dig til udredning hos din egen læge, hvis dette skønnes relevant.
Ellers udformer jeg i samarbejde med dig en behandlingsplan, som
altid bliver tilpasset til netop din tilstand og dine behov.

Din personlige behandlingsplan vil indeholde realistiske og målbare mål i forhold til
livsstilsændringer(kostanbefalinger, søvn, træning) , som skal være med til at fjerne eller
mindske dine smerter og forebygge at de kommer igen. Det gør at du kommer til at fungere bedre i hverdagen med et større velvære og en bedre livskvalitet. Behandlingen består i at, jeg fjerner eller mindsker dine smerter ved at undersøge og
behandle din krop som en helhed.

De anvendte behandlingsteknikker kan bestå af manipulationer og mobilisering af kroppens
led, muskelenergiteknikker , strækteknikker og massage af muskler, samt fascielle teknikker
til organerne og hele din krops bindevæv samt kranieteknikker.
Det er ofte nødvendigt med 2-4 behandlinger, før du vil opleve en mærkbar forbedring af
din tilstand.

CVNavnJesper Christiansen1/1 2018 Stifter og ejer af Ringsted OsteopatiUddannelse2001-2008 Osteopat D.O.International Academy of Osteopathy(IAO)Autoriseret Osteopat 16/8-2019.2000 Autoriseret FysioterapeutFysioterapeutuddannelsen i NæstvedKurser i2019 Still Techniques2017 Structural Integration2017 Graston Technique2013 Dry Needling2011 Akupunktur 2000/AcuNova2004 Acunova, aculine2004 Medicinsk akupunkturPraktisk Erfaring2008-2021 Osteopat i privat praksis.2000-2021 Fysioterapeut i privat praksis2000 Fysioterapeut på genoptræningshospital Haslev

Ringsted Osteopati

Reserver tid onlineeller ring på 20783774.

RESERVER TID